Gerçek Seks Hikayeleri - Yaşanmış Sex Hikayeleri Dizi izle | Türkçe Altyazılı Dizi izle - Türkçe Dublaj Dizi izle: Bedel 1. Bölüm Full HD izle -YENİ DİZİ- 29.01.2015 Bedel 1. Bölüm Full HD izle -YENİ DİZİ- 29.01.2015 « Dizi izle | Türkçe Altyazılı Dizi izle - Türkçe Dublaj Dizi izle

29 Ocak 2015 Perşembe

Bedel 1. Bölüm Full HD izle -YENİ DİZİ- 29.01.2015



Bedel dizisi 1. bölüm 29 Ocak 2015 full hd izle. 29.01.2015 Perşembe günü yayınlanan Bedel 1. bölüm tek parça olarak burada. ATV’nin yeni dizisini youtube ve dailymotion kalitesi ile full ve hd olarak izlemek için tıklayın. Bedel tarihinde yayınlanan son bölümü ile burada. Full HD 720p yeni bölüm videosunu ücretsiz ve online izlemek için sitemizi ziyaret edin.

Aynı yetimhanede büyüyen Ali ve Begüm'ün çocukken başlayan arkadaşlıkları, büyüdüklerinde büyük bir aşka dönüşmüştür. Bu süreçte Ali, varlıklı bir işadamı olan Sami Seyhanlı tarafından evlat edinilmiştir. Kendisine güzel bir hayat sağlayan Sami Seyhanlı'yı mahcup etmemek için var gücüyle çalışan Ali, bir yandan da biricik aşkı Begüm'le evlilik planları yapmaktadır. Ancak Ali'nin planları hiç ummadığı bir şekilde altüst olur. Seyhanlı ailesinin veliahtı olan Vedat Seyhanlı, eve geldiği ilk günden beri hiç ama hiç hoşlanmadığı bu yetim çocuğa haddini bildirmeye karar vermiştir. Aynı günde hayatta en çok sevdiği iki insanın kendisine ihanet ettiğini öğrenen Ali, bütün bunlar yetmezmiş gibi Vedat tarafından ölüme terk edilir. Ali'yi yendiğini ve ondan temelli kurtulduğunu düşünen Vedat, büyük bir yanılgı içindedir. Mucizevî bir şekilde hayatta kalan Ali, yıllar sonra başarılı, varlıklı biri olarak İstanbul'a döner. Aklında ise tek bir şey vardır.

bedel dizisi başrol oyuncuları, oyuncu kadrosu


Bedel yeni bölümü ne zaman? diye merak ediyorsanız öğrenmek için tıklayın. Bedel 1. bölüm full izle 29.01.2015 Perşembe. Bedel 1. bölüm videosunu kesintisiz ve ücretsiz olarak online izlemek için sitemizi ziyaret edin. Bedel 1. bölüm youtube tek parça dizi izle 29 Ocak 2015.

Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat'ın hikâyesi... Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali'nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat'ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla, unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm'ün çarpıcı öyküsü…

Bedel 29.01.2015 günü yayınlanan yeni bölümünü full hd 720p olarak youtube ve dailymotion ile tek parça olarak ücretsiz izlemek için sitemizi ziyaret edin. Bedel 1. bölüm tek parça izle 29 Ocak 2015. Reklamsız son bölüm full dizi izle.

Bedel 1. Bölüm Tek Parça İzle - 29.01.2015


Bedel son bölüm tek parça izle. Bedel 1. bölümü ile kesintisiz ve online olarak burada. Bedel dizisinin 29.01.2015 Perşembe günü yayınlanan son bölümünü donmadan, ücretsiz ve tek parça olarak izlemek için tıklayın. Bedel 29 Ocak 2015 Yeni bölüm tek part izle.

Reyting canavarı dizi Bedel’nin 29 Ocak 2015 Perşembe günü yayınlanan 1. bölümünde yine muhteşem anlar yaşandı. Dün gece yayınlanan yeni bölüm, izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için tekrarı ile burada. Dailymotion bedava full hd dizi izle. Bedel 1. bölüm tek parça izle. 29.01.2015 Perşembe.

Birbirlerine "kardeş" olmak yerine "düşman" olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.

ATV ekranlarının izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi Bedel 29 Ocak 2015 Perşembe akşamı yayınlanan 1. bölümünü bedava olarak tek parça full hd 720p kalitesinde youtube ve dailymotion aracılığı ile izleyin. Sevilen dizisinin yeni bölümü sakın kaçırmayın! Bedel son bölüm full izle 29.01.2015. Kesintisiz ücretsiz canlı dizi seyret.

Bedel dizisinin 29 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümünde neler olacağını merak ediyorsanız fragmanı izlemek için tıklayınız. 1. bölüm tanıtımı burada. Bedel 29.01.2015 Perşembe günü yayınlanan yeni bölümünü ATV.com.tr ve youtube farkı ile canlı olarak online izleyin. Bedel 1. bölüm tek parça izle 29 Ocak 2015. Sevdiğiniz diziyi tek parça halinde kesintisiz izlemek için tıklayın. Üstelik bedava!

Bedel dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri:

Sedef Avcı
Begüm
Güzel, çekici, zarif bir kadın. Vedat Seyhanlı'nın eşi. Naif, kırılgan, duygusal. Erken büyümüş, hayatın zorluklarıyla genç yaşta tanışmış, hayalleri ve özlemleri içinde kalmış bir genç kadın. Azla yetinmeyi, azla mutlu olmayı biliyor.


Berk Erçer
Ali
Uzun boylu, yakışıklı, etkileyici bir adam. Cömert, adil, yardımsever biri. Çocukluğu yuvada geçmiş. Begüm, onun çocukluk aşkı. Sami'nin öz babası olduğunu bilmeden yıllarca onun himayesinde büyümüş.


Necip Memili
Vedat
Seyhanlı ailesinin tek erkek evladı. Begüm'ün kocası. Öfkeli, sabırsız, kıskanç, kompleksli biri. Her şeyi sınırda yaşıyor. Paranın gücünü biliyor, kumar oynamayı seviyor. Kendini en güçlü hissettiği yer kumar masası.

Osman Alkaş
Sami
Çevresindeki herkesin saygı duyduğu, korktuğu biri. Canından çok sevdiği büyük oğlunun ölümüyle ömrü boyunca büyük bir acıyı sırtlanmak zorunda kalmış.

Rozet Hubeş
Naciye
Sami Seyhanlı'nın karısı, Vedat'ın annesi... Aileden varlıklı, güçlü, otoriter bir kadın. Acılarını yüreğinde taşıdığı kadar yüzünde de taşıyor.

Gonca Sarıyıldız
Nazan
Sami'nin yeğeni. Dedikoducu, akıllı, aklına koyduğunu yapan biri. Paranın gücünü seven, tehlikeli bir kadın.

Dilara Öztunç
Gönül Seyhanlı
25 yaşında, iç mimar. Seyhanlı ailesinin en küçük ferdi. Modern, güzel, bakımlı, akıllı, hırslı bir genç kız. Ailesine çok düşkün. Ağabeyi Vedat ile aralarında gizli bir çekişme var.

Kerem Kupacı
TANER
Seyhanlı ailesinin büyük kızları Semiha'nın kocası. Hırslı, kompleksli, zeki, çıkarcı bir adam. Parayı seviyor, güce tapıyor.


ATV’nin sevilen dizisi Bedel 29 Ocak 2015 Perşembe günü yayınlanan 1. bölümü kaçıranlar için tekrarı ile tek parça halinde sitemizde. Ücretsiz olarak full hd 720p kalitesinde reklamsız izlemek için hemen tıklayın. 29.01.2015 Bedel’nün bu hafta yayınlanan yeni bölümünü sakın kaçırmayın!

ATV’nin sevilen dizisi Bedel 29.01.2015 tarihinde yayınlanacak 1. bölüm fragmanı, dizinin hayranları için burada. Bedel 29 Ocak 2015 tek parça izle. Geceyi iple çeken Bedel dizisi hayranları yeni bölüm tanıtımını buradan izleyebilirler. Bedel 1. bölüm online fragman izle.

Bedel son bölümünü tek part olarak kesintisiz ve canlı izlemek için tıklayın. Bedel 29 Ocak 2015 Perşembe günü yayınlanan 1. bölümü kaçıranlar için tekrarı ile tek parça halinde sitemizde. Bedel son bölüm tek parça full hd 720p izle 29.01.2015 . Son bölüm tek part reklamsız izle.

ATV’nin reyting canavarı dizisi Bedel 29 Ocak’da yayınlanan 1. bölümünde neler olduğunu merak ediyorsan son bölüm videosunu youtube ve dailymotion aracılığı ile tek parça olarak ücretsiz seyret. 29.01.2015 Bedel yeni bölüm izle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder