Gerçek Seks Hikayeleri - Yaşanmış Sex Hikayeleri Dizi izle | Türkçe Altyazılı Dizi izle - Türkçe Dublaj Dizi izle: Paramparça 02.02.2015 HD 720p izle | 10. Bölüm Paramparça 02.02.2015 HD 720p izle | 10. Bölüm « Dizi izle | Türkçe Altyazılı Dizi izle - Türkçe Dublaj Dizi izle

1 Şubat 2015 Pazar

Paramparça 02.02.2015 HD 720p izle | 10. Bölüm







Paramparça 2 Şubat 2015 youtube full izle. Paramparça 10. bölüm 02.02.2015 Pazartesi tek parça izle. StarTv HD 720p tekrar seyret. Paramparça son bölüm dailymotion ücretsiz izle.

Cihan, Dilara’dan boşanmakta ısrarcıdır. Dilara bunu tek bir şartla kabul edeceğini söyler ve ekler:  “Cansu ve Hazal benimle yaşayacak. Gülseren hiçbir şekilde ne Cansu’yu ne de Hazal’ı görmeyecek.”

Gülseren, bir yandan kendisine atılan iftirayı temizlemek diğer yandan da yalıya yerleşen ve halinden hayli memnun görünen Hazal’ı geri alabilmek için harekete geçer ancak Hazal’ın, ‘O kadın’ diye bahsettiği Gülseren’in yanına dönmeye hiç niyeti yoktur.

Hazal yerleştiği yalının ve yaşamaya başladığı hayatın kurallarını hiçe sayar. Açgözlülüğü, kabalığı ve şımarıklığı Dilara’yı zaman zaman çileden çıkarsa da, Dilara amacına ulaşıncaya kadar onun huyuna gitmesi gerektiğinin bilincindedir.

Bütün bunlar olup biterken gazetede çıkan bir haber herkesi allak bullak eder. Bu haberle birlikte Dilara’nın planları da altüst olur. Dilara, yalıda kendi varlığını koruyabilmek için her şeyi göze alan Rahmi Bey’in desteğiyle, kimsenin kendisinden beklemediği bir şey yapar. Ancak işler burada da istediği gibi gitmez. Ozan, Gülseren’e kameralar karşısında ‘Ailemizin metresi’ deyince ortalık karışır. Cansu ise tüm bu yaşananlara daha fazla dayanamayarak aldığı zor kararla herkesin yüreğini ağzına getirir.

Paramparça 10. bölüm 2 Şubat 2015 tek parça izle. Paramparça youtube izle. Paramparça startv canlı izle. Paramparça son bölüm izle 02.02.2015 Pazartesi. Paramparça 10. bölüm youtube izle. Paramparça 10. bölüm tekrar izle 2 Şubat 2015. Paramparça yeni bölüm tek parça izle dailymotion. Paramparça 10. bölüm tek parça izle. Paramparça 02.02.2015 full izle. Paramparça 10. bölüm bedava izle 2 Şubat 2015 Pazartesi. Paramparça starv'den hemen sonra izle.

Paramparça 10. bölüm Tek Parça izle 2 Şubat 2015

Paramparça 10. bölüm full izle 2 Şubat 2015, Paramparça vk.com hd 720p izle, Paramparça 02.02.2015 Pazartesi izle, Paramparça online izle.

Paramparça Dizi Müziği - İntizar - Su Gibi Gözlerin




Beyazperdenin ve ekranların iki dev ismi Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’yı bir araya getiren ve tutkulu bir aşkın konu edildiği dizi yeni sezonda Star’da yayınlanacak. Mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan’ın sıradışı fakat olanaksız aşk hikâyeleri sezonun iddialı yapımları arasında yerini alacak.

paramparça afişParamparça‘nin 02.02.2015 Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümünü startv.com.tr farkı ile canlı olarak online izleyin. Paramparça 10. bölüm tek parça izle. Sevdiğiniz diziyi tek parça halinde kesintisiz izlemek için tıklayın. Üstelik bedava!

StarTv'in yeni dizisi Paramparça’nin konusu, oyuncu kadrosu, bölüm fotoğrafları, karakterleri...  Paramparça 10. bölüm full hd izle 2 Şubat 2015. Dizi hakkında merak edilen herşey burada. StarTv Paramparça dizisi hikayesi (konusu), oyuncu kadrosu:

Nurgül Yeşilçay (Gülseren)
Erkan Petekkaya (Cihan)
Ebru Özkan (Dilara)
Nursel Köse (Keriman)
Alina Boz (Hazal)
Leyla Tanlar (Cansu)
Cemal Hünal (Alper)
Tolga Tekin (Özkan)
Güneş Emir (Solmaz)
Burak Tozkoparan (Ozan)
Civan Canova (Rahmi)
Elvin Aydoğdu (Derya)
Aslıhan Kapanşahin (Şeyda)

paramparca oyuncu kadrosu


Paramparça 10. bölüm tek parça izle 2 Şubat 2015. Aliye, Bin Bir Gece, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Paramparça 10. bölüm tek parça izle, Paramparça yeni bölüm seyret 2 Şubat 2015 Pazartesi. Paramparça son bölüm tekrar izle, Paramparça 10. bölüm tek part izle 02.02.2015, Paramparça startv canlı izle.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın paylaştığı, yapımcılığını Endemol Türkiye’nin üstlendiği 'Paramparça' Pazartesi 20.30'da Star'da.

ebru özkan

erkan petekkaya

leyla tanlar


paramparça oyuncu kadrosu

nurgül yeşilçay, erkan petekkaya

nurgül yeşilçay


Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla 'Paramparça' Star ekranlarında.

Paramparça 2 Şubat 2015 youtube tek parça izle. Paramparça 10. bölüm dailymotion ücretsiz izle. Paramparça 10. bölüm vk.com hd 720p izle 2 Şubat 2015.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder