Gerçek Seks Hikayeleri - Yaşanmış Sex Hikayeleri Dizi izle | Türkçe Altyazılı Dizi izle - Türkçe Dublaj Dizi izle: Beyaz Karanfil 2. Bölüm Tek Parça Full izle 31 Ekim 2014 Beyaz Karanfil 2. Bölüm Tek Parça Full izle 31 Ekim 2014 « Dizi izle | Türkçe Altyazılı Dizi izle - Türkçe Dublaj Dizi izle

30 Ekim 2014 Perşembe

Beyaz Karanfil 2. Bölüm Tek Parça Full izle 31 Ekim 2014


Beyaz Karanfil 2. BolumBeyaz Karanfil 2. Bölüm Özeti:Hasta oğlu Celal’in tedavisinde gerekli olan parayı bulmak için harekete geçen Zülfü, kayınbiraderinin yardım teklifini kabul etmez. 


Para sıkıntısı içindeki Zülfü ile Burhan’ın oğlu Başar’ın yolları beklenmedik bir şekilde kesişir ve başları uyuşturucu satıcılarıyla belaya girer. 

Zülfü ve Başar para bulabilmek için girdikleri yolda karşılaştıkları belalarla mücadele ederken, diğer taraftan Burhan’ı cezaevine atamayan Salih Komiser sürgün yediği Diyarbakır’da da uyuşturucu çetelerinin  peşine düşer. 


Bu sırada Burhan’ın yurtdışına yapacağı büyük bir sevkiyatı haber alan Salih Komiser sevkiyatı engellemeye çalışırken Burhan ve Necip’in kendisine kurduğu  tuzaktan kurtulabilecek midir?  

Beyaz Karanfil 2. Bölüm Youtube izle 31-10-2014,Beyaz Karanfil 2. Bölüm Full Tek Parça izle,Beyaz Karanfil 2. Bölüm Full seyret,Beyaz Karanfil son bolum izle,Beyaz Karanfil 2. Bölüm internetten izle,Beyaz Karanfil 2. Bölüm Takılmadan izle,Beyaz Karanfil 2. Bölüm Full Hd izle,Beyaz Karanfil 2. Bölüm Full izle,Beyaz Karanfil 2. Bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder